lørdag 19. april 2008

I Bø.


I dag har Knut Olav og jeg vært i Bø å møtt mamma og pappa. Jørn jobba i dag. Vi reiste over Resjem slik at vi var på Bø Senteret rett etter det åpna.
Knut Olav syns det var veldig stas å treffe Mommo og Bestefar igjen.
På Lindex finner en alltid noe greit til en billig penge. I dag fikk Knut Olav to nye joggebukser til å bruke i barnehagen. Vi var en tur på kafè, åt og kosa oss.

På bildet ved sida av kjører Knut Olav en slik bil en putter penger på for å kjøre en viss tid. Slikt syns han er veldig moro.





Før vi skulle hjem, bestemte pappa seg at han hadde lyst til å ned på togstasjonen å kikke etter tog sammen med Knut Olav. De trilla ned, så kjørte mamma og jeg etter i bil.
Knut Olav er svært interessert i tog o.l., så det var kjempegøy å ned dit. Der sto en eldre togvogn på et sidespor. Denne løfta pappa Knut Olav opp til slik at han fikk stå oppe på bufferen. Skal si lillemann var stolt og kry!








Etter vi kom hjem igjen, tok vi en tur på Tuven å møtte Camilla. Det har jo vært så nydelig vær i dag, at vi kjøpte oss en kaffe hver på Narvesen som vi satt ute i sola å drakk.
Karianne og Lars Erik kom også å satte seg med oss. Veldig koselig å sitte å skravle.

I kveld er det lasagne til middag. Lettvindt og godt. Så skal vi slappe av og kose oss hjemme alle tre. For i morra skal vi i messe! Da er det dobbel barnedåp med etterfølgende selskap.

Ingen kommentarer: