mandag 19. mai 2008

Feiring hele helga med bursdag og 17.mai!

Her har Knut Olav fått bursdagskaker hos Mommo og Bestefar i Nissedal på fredagen. Men han og Anja er opptatt av tog... Vi hadde en veldig koselig feiring sammen der.
Han fikk verktøysett og kuleramme av Anja, Tatta (Margrethe) og onkel Hallvard. Blir tøft å hjelpe til neste gang Pappa skal ordne noe hjemme! ..med sitt eget verktøy og greier da...
Av tante Lull fikk han et fint sommerantrekk.
Av Mommo og Bestfar fikk Knut Olav tohjulssykkel med støttehjul på. Skikkelig tøff guttesykkel!



SÅ VAR DET 17.MAI...



Her er Knut Olav og Anja pynta i bunadene sine klare til 17.mai-feiring i Nissedal. Dette er faktisk den aller første 17.mai til Anja.


Feiring igjen på søndag...


På søndag reiste vi hjem igjen. Familien på Jørns side kom i selskap.

Knut Olav fikk et flott hoppeslott med Cars på av Bestefar og Bestemor på Yli. Av onkel Daniel fikk han to telt og en tunnel til å krabbe i. (disse kan en sette sammen, tunnellen binder de to telta sammen) Av Tatte (Karianne), onkel Jan Egil, Ole Kristian og Lars Erik fikk han et kjempefint sommerantrekk og noen uteleker. Bilder kommer seinere av de store lekene når de er kommet opp ute.


Knut Olav og Ole Kristian leiker ivrig med togbanen. Lars Erik lå å kosa seg i fangene våre. Til neste år er nok han også i ivrig leik på golvet sammen med de andre to...

Ingen kommentarer: