torsdag 8. mai 2008

Nydelig sol i dag også.


I dag var vi på apoteket å kjøpte ny solkrem. Solfaktor 50+ burde vel holde Knut Olav fri for forbrenning skulle en tro.
Vi har hatt besøk av Camilla, eller "Minna" som Knut Olav kaller henne. Kosa oss på verandaen. Knut Olav sov godt i vogna si.
Vi har også vært flinke å trilla til Bohus, kjørte med Jørn hjem igjen. Fant fram solbrillene til Knut Olav, og jammen ville han bruke dem! Tror faktisk han syns det var behagelig i den sterke sola. :-)
Gruer meg veldig til i morra. Da er det tid for narkose og operasjon for Knut Olav. Uff.... Vi må reise av gårde veldig tidlig, har time kl.07.30. Tenker vi kjører rett før kl.06.00, da har vi litt tid på oss. Utfordringa blir nok å ikke kunne gi han noe å drikke etter kl. 24.00 i natt og fram til operasjonen... Han som koser sååååå med tåta si..... Kan bli en veldig lang tur nedover til Porsgrunn.... I og med at Jørn nettopp har starta i ny jobb, er det ikke så greit å ta fri ennå. Men mamma og pappa er så snille at de møter Knut Olav og meg der nede så vi slipper å være helt aleine. En av dem kjører med oss hjem igjen til Notodden etterpå. Da slipper Knut Olv å sitte aleine i baksetet hjem igjen.... Veldig takknemlig for denne hjelpa!

Ingen kommentarer: