fredag 11. juli 2008

Besøk av Dorte og jentene.



I dag har vi hatt besøk av Dorte, Renate og Ellen Marie. Knut Olav syns det var veldig stas at de var her. Viste dem nesten alle leikene sine, ville ha oppmerksomheten hele tida...hehe.. Renate satte seg ned med ei bok sammen med Knut Olav. Ellen Marie fant andre leiker som frista..:-)

Knut Olav har tatt fri fra barnehagen i dag. Vi kjørte opp dit. Men det viste seg at der var nesten ingen barn der i dag, samt ingen kjente voksne Knut Olav kjente der. Da har vi det begge koseligere sammen hjemme. Ikke samvittighet til å reise fra han der for at jeg skal sitte hjemme å vente på å hente han igjen. Nå har han ferie i hele 4 uker, så nå kan vi sove lenge og kose oss skikkelig sammen! Bare synd at Jørn må på jobb.. Men noen må jo holde hjula i gang.

Nå mamma og pappa er ferdige med nytt golv reiser vi nok en tur til Nissedal noen dager. Knut Olav syns det er veldig stas å besøke Mommo og Bestefar. Og jeg syns nå også det er kosleig å hjem til mamma og pappa en tur inni mellom. Kanskje besøk gamle venner, om de ikke er på ferie... :-)

Ingen kommentarer: